Brighton Poolside Garden

An established garden in Brighton that required a renovation around the existing swimming pool and outdoor entertaining space.

Davidson Design Studio worked alongside our clients to create multiple new spaces and increase the flexibility and function of the rear garden.

The existing pool coping was replaced with Silver Travertine, and this same material extends upward onto the feature garden wall. A new decking area is located at one end of the pool and will become a wonderful family space within the pool zone.

A new area of lawn sits at the opposite end of the pool and outside the pool zone, allowing for safe children’s play or pet activity.

The existing outdoor bbq is enhanced with a smaller decking to create an informal gathering or entertaining space.

A wonderful and tropical palette of established palms and lush underplanting create a unified garden theme and complete the inviting and entertaining atmosphere.